Wie zijn we

BNO Romeo Delta wordt georganiseerd door een groep enthousiaste Rotterdamse ontwerpers, beeldenmakers en ontwerpverkeersregelaars.

Theo Seesing

Foto Theo Seesing

Redactie

info@image-festival.com

Theo is de oprichter van het IMG LAB en IMG Festival en biedt daarmee al jaren een inspirerend podium in Rotterdam aan beeldmakers en liefhebbers om nieuwe ontwikkelingen te tonen en om verbanden te leggen in de beeldcultuur en beeldindustrie.
image-festival.com

Marlyn van Erp

Foto Marlyn van Erp

Redactie

marlyn.van.erp@haai.nl

Marlyn is creatief producent en oprichter van digital design studio hAAi, creative consultants en creative nerds. Daarnaast is ze documentairemaker.
haai.nl

 

Barbara Lateur

Foto Barbara Lateur

Redactie

barbara@studioblt.nl

Studio BLT is het Rotterdams grafisch ontwerpbureau van Barbara Lateur. Gespecialiseerd in visuele communicatie voor identiteit, print en online toepassingen. Barbara is redactielid en drijvende kracht achter onze maandelijks wisslende beeldmakers van de posters en flyers.
studioblt.nl

Xaviera Altena

Foto Xaviera Altena

Redactie

info@xavieraaltena.com

Illustrator Xaviera Altena is zo bright en kleurrijk als haar werk. Haar stijl bestaat uit dikke lijnen, bonte kleuren en summiere details. In haar werk haalt ze hedendaagse kwesties en actueel nieuws aan, en combineert dit met verwijzingen aan de popcultuur van de jaren 90.
Zonder Xaviera waren we op alle social onzichtbaar!
xavieraaltena.com

Stella Smienk

Foto Stella Smienk

stella@luna.nl

Stella Smienk werkt als infographic-redacteur en illustrator voor NRC Media. Daarnaast is ze voor zichzelf werkzaam als grafisch vormgever.