Wie zijn we

BNO Romeo Delta wordt georganiseerd door een groep enthousiaste Rotterdamse ontwerpers, beeldenmakers en ontwerpverkeersregelaars.

Sanne Pelt

Foto Sanne Pelt

Organisatie & Lezingen (voorzitter)

s.y.pelt@gmail.com

Sanne is leading lady en moderator van de avonden. “Als je creatief bent, bedenk je originele ideeën, oplossingen en methoden voor je werksituatie.”

Marlyn van Erp

Foto Marlyn van Erp

Media en Pers

marlyn.van.erp@haai.nl

Marlyn is eigenaar van hAAi: bedenkers en ontwerpers van grafische, ruimtelijke en nieuwe media. Als er maar een goed verhaal te vertellen is.

www.haai.nl

 

Theo Seesing

Foto Theo Seesing

Sponsoring

info@image-festival.com

Theo is de drijvende kracht achter het IMG LAB en IMG Festival en biedt daarmee een inspirerend podium in Rotterdam aan beeldmakers, en –liefhebbers om nieuwe ontwikkelingen te tonen en om verbanden te leggen in de beeldcultuur en –industrie.

www.image-festival.com

Medamo

Foto Medamo

Promotie en media

info@medamo.nl

Medamo is het Rotterdamse bureau voor visuele communicatie van Loes Sikkes en Barbara Lateur. Een ijzersterk duo met veel liefde en aandacht voor typografie.

www.medamo.nl

 

Roy Gilsing

Foto Roy Gilsing

Financiën en redactie

info@roygilsing.com

Quatar’s tv ster (Stars of science) Roy Gilsing is onze productgoeroe. Handboogschuttter in zijn vrije tijd en ook bekend van de grabbit voor je ipad.

www.roygilsing.com

 

hAAi

Foto hAAi

Website ontwerp en uitvoering

info@haai.nl

hAAi, het Allemaal Anders instituut. Rotterdams bureau: denken én doen. Voor alle technische zaken, online en offline, hebben zij sinds kort een extra label hAAi-tech

www.haai.nl

 

Hristina Spirova

Foto Hristina Spirova

Organisatie

Hristina is onze jongste telg en student Interieur architectuur aan de Willem de Kooning academie met als minor Gamification. Daarin richt ze zich op menselijk gedrag in de stad en de rol van ruimtelijke vormgeving.

hristinaspirova.hotglue.me