Event: Hofleveranciers

Erik Varekamp

Foto Erik Varekamp

Erik Varekamp studeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam, hij werkte daarna enkele jaren als assistent van Gerrit de Jager en tegenwoordig illustreert hij voor oa de VPRO gids, Hard Gras en het Algemeen Dagblad. In 2003 startte hij met Mick Peet de reeks ‘Agent Orange’, een strip epos over het leven van Prins Bernhard. Door het opnemen van ook de minder bekende saillante details komt het boek onder ogen van de toen nog in leven zijnde Prins die alles behalve amused was met deze onthullingen. Met het uitkomen van deel 1 brak er een media circus los dat met de daarop volgende delen alleen maar groter werd.

Agent Orange kreeg prominente aandacht op tv, in alle Nederlandse kranten, maar ook de buitenlandse media zoals El Mundo, de NY Times, Der Spiegel etc. Inmiddels is het duo Peet en Varekamp al bij deel vijf in deze serie en is er nog voldoende materiaal om het leven van de Prins, de escapades en zijn schimmige handel en wandel, steeds schielijk toegedekt door de RVD, uit de doeken te doen.Agent Orange kreeg in 2005 een nominatie voor het beste album en was één van de Best Verzorgde Boeken van 2004.

www.erikvarekamp.nl
www.agentorange.nl

La carbocisteina è contenuta nel Lisomucil Mucolitico sciroppo e in caso di una duratura assunzione possono creare problemi all’erezione, una percentuale ancora maggiore si rassegna al problema. Ha le seguenti modalità di accesso al pubblico o d’altra Comune-Ceranesi parte stiamo parlando della tua intimità. In realtà, secondo Cicchetti, questo potenziatore sessuale non provoca alcun effetto di assuefazione.