Event: Humor om te lachen

Jeroen de Leijer

Foto Jeroen de Leijer

Jeroen de Leijer brak door met zijn strip Eefje Wentelteefje. Samen met onder meer Gummbah richtte De Leijer De Bond Tegen Humor op, en het tijdschrift De Bedenkelijk Kijkende Grondeekhoorn. Deze week komt ook zijn nieuwe boek uit;  De Kenjezelf Kitdie u  de mogelijkheid biedt om middels zelfreflectie onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen. Hoe dat in zijn werk gaat, wordt uitgelegd door uw spirituele gids Jeroen de Leijer.

Stelt u zich eens een moment voor dat ingevuld is met bepaalde dingetjes en een ander moment dat óók met bepaalde dingetjes is ingevuld en daartussen een moment dat niet is ingevuld met bepaalde dingetjes. Zo’n moment, dat niet is ingevuld, wordt door veel mensen als zinloos ervaren en vaak hebben we de neiging om zo’n moment alsnog zin te geven. Maar zijn deze momenten waarop u even niet weet wat met uw leven aan te vangen niet juist heel zeldzaam in uw jachtige bestaan? Zou u dit moment niet moeten aangrijpen voor een korte introspectie?

De Kenjezelf Kit biedt u de mogelijkheid om middels zelfreflectie deze onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen. Neem even tijd voor uzelf met een kop kamillethee en heroriënteer uzelf. Zet uw mobiele telefoon even uit en sluit de deur in verband met concentratieverlies. Laat u leiden door de afbeeldingen en ontdek dingen over uzelf. We zijn benieuwd of Jeroen ons door deze avond weet te loodsen…..www.jeroendeleijer.nl